Perhe- ja taaperouinti

Race Club Sveitsin Taaperouinti on tarkoitettu 1- 3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Uinti aloitetaan rauhallisesti tutustumalla veteen. Ohjaus tapahtuu aina lapsen ehdoilla ja perhekohtaisesti.

Taaperouinnin uimakoulu on perheen yhteinen harrastus. Lapselle opetetaan leikkien ja mielikuvitusmaailmojen avulla erilaisia alkeisuimataitoja lapsen lähtötaso huomioiden. Lisäksi vanhempi saa vinkkejä oman lapsensa uintiharjoittelun tukemista varten, vesiturvallisuutta unohtamatta.

Aiempaa uintitaustaa ei vaadita.

Taaperouinti edistää lapsen kehitystä

Taaperoikäinen lapsi on innokas, hurmaava vilistäjä, jolla on rajaton usko omiin kykyihinsä. Lapsen kehittyvät liikunnalliset taidot antavat loppumattomat mahdollisuudet tutkia maailmaa. Leikit monipuolistuvat, ja lapsen kyky pärjätä itsekseen lyhyitä hetkiä kehittyy. Muut lapset kiinnostavat, ja taapero hakeutuu mielellään heidän seuraansa.

Kurssi sisältää:

Vesileikkejä, loruja, lauluja ja monipuolista toimintaa sekä yhdessä leikkien, että yksilöohjauksella lapsikohtaisesti.
Tärkein on ILO ja että lapsi oppii liikkumaan turvallisesti vedessä!


Opetellaan myös sukeltamaan! (Sukeltamisen opettelu aloitetaan lasta kannustaen harjoituksella, jossa vettä kaadetaan aluksi hieman vauvan päälle)

Tavoitteet liittyvät myös uimaan oppimisen vaiheisiin, lapsen kehityksen monipuoliseen tukemiseen sekä vedestä pelastamiseen ja pelastautumiseen.

Ohjaaja auttaa vanhempia kaikkien eri vaiheiden kanssa, ja lapsen ei ole pakko tehdä harjoituksia, jotka eivät ole lapselle mieluisia.


Kurssi: 22.10.-10.12.2023 sunnuntaisin klo 8.00 – 9.15
Kurssin kesto on 8 viikkoa.
Sisältää 30 min ohjauksen + 15min uimahallin terapia-altaan  perheen vapaan käytön

Kurssin hinta 150€/8 krt

3-vuotiaana taaperouimarit voivat siirtyä Race Club Sveitsin uimakouluun

Ilmoittatuminen alkaa 18.9.2023, ilmoittadu alla olevasta painikkeesta