Lapset

SEURAAVAT UIMAKOULUT ALKAVAT 23.3! Ilmoittautuminen avattu!

ilmoittaudu yksityistunnille

Klikkaamalla ryhmän nimeä näet lisää tietoa ryhmästä sekä seuraavaksi alkavan ryhmän.

Uimakoulu: Norppa;  keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.40

Kenelle: 5-7-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida yhtäjaksoisesti 10 metriä ja sukeltaa. Lapsen on uskallettava olla altaassa jossa jalat eivät ylety pohjaan, käytössämme on kuitenkin reunarata joten reunalla voi levähtää aina tarpeen tullen.

Tavoitteet: Myyrä- ja alkeisselkäuinnin oppiminen ja kehittäminen, sekä uintiasennon parantaminen

Opetusallas : 25m allas (reunarata)

Ryhmäkoko 10 lasta.

Opetus 8 x 40 minuuttia

Ohjaaja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun myös peseytymistiloissa. Tapaaminen uimalan aulassa 15min ennen ilmoitettua aloitusaikaa. Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen.

Uimakoulu: Kultakala;  keskiviikkoisin 17.45 – 18.30

Kenelle: 6–8-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida yhtäjaksoisesti 15 metriä ja sukeltaa. Lapsen on uskallettava olla altaassa jossa jalat eivät ylety pohjaan, käytössämme on kuitenkin reunarata joten reunalla voi levähtää aina tarpeen tullen.

Tavoitteet: Alkeisuimatyylien vahvistaminen ja uintitekniikoiden kokeileminen.

Opetusallas: 25m allas (reunarata)

Ryhmäkoko: 10 lasta.

Opetus 8 x 40 minuuttia

Perheuimakoulu sunnuntaisin klo 15.30 – 16.00

Kenelle:  4–7-vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa.

Tavoitteet: Perheuimakoulu on perheen yhteinen harrastus johon lapsi osallistuu yhden vanhemman kanssa. Lapselle opetetaan leikkien ja mielikuvitusmaailmojen avulla erilaisia alkeisuimataitoja lapsen lähtötaso huomioiden. Lisäksi vanhempi saa vinkkejä oman lapsensa uintiharjoittelun tukemista varten, vesiturvallisuutta unohtamatta.

Opetusallas : 25m allas

Ryhmäkoko: 8

Opetus: 15 x 30 minuuttia

Osallistumismaksu: 230e, sisältää vakuutuksen ja uimalan sisäänpääsymaksun

VESIRALLI

6-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi.

Tavoitteet: Kurssilla käydään hauskasti ja haastavasti läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, taitouinti, uimahypyt sekä uintitekniikat tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti, lapsen omaan kehitykseen sopivalla tavalla. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista.

VESIRALLI 1 sunnuntaisin klo 16.00-16.45
Kenelle: 6-10-vuotiaille lapsille jotka osaavat uida vähintään 15m ja uskaltavat uida altaassa jossa jalat ei yletä pohjaan.

Opetusallas: Sveitsin uimalan 25m (vanha allas)

Ryhmäkoko: 12

Opetus: 16x45min

Osallistumismaksu: 220e, sisältää vakuutuksen ja uimalan sisäänpääsymaksun

VESIRALLI 2 sunnuntaisin klo 16.45-17.30

Kenelle: 6-10 vuotiaille lapsille jotka osaavat uida vähintään 25m tai ovat käyneet vesiralli 1 kurssin.

Opetusallas: Sveitsin uimalan 25m (vanha allas)

Ryhmäkoko: 12

Opetus: 16x45min